miercuri, 2 mai 2012

Recomandare!!

Acesta postare nu  este un capitol sau o melodie ,ci este o recomandare.
Acum cateva zile am terminat de citit "Iubitul virtual" de Kate Brian (carte pe care am achizitionat-o impreuna cu revista Bravo). Ma gandeam ce poate fi atat de interesant ,fara magie sau vampiri si varcolaci, insa a fost o lectura placuta in care m-am regasit.

"Este absolut perfect!
De-ar fi şi real…

Când Shawn, iubitul lui Isabelle, o părăseşte pe aceasta cu doar o lună înainte de balul de absolvire, Lane şi Vivi, prietenele ei cele mai bune, se hotărăsc să treacă la acţiune.
Din câteva mişcări pe tastatura calculatorului, creează pe MySpace pagina lui „Brandon”, băiatul perfect care s-o scoată pe Isabelle din această relaţie nefericită. Ce păcat că e doar virtual!
Dar fetele au şi la asta o soluţie: îl atrag în planul lor pe Jonathan, un băiat incredibil de sexy de la alt liceu, care să joace rolul lui Brandon. Însă când Vivi se îndrăgosteşte de Jonathan, iar Shawn face tot posibilul să reia relaţia cu Isabelle, întregul complot pare a se nărui…"

  
M-am regasit oarecum pe mine in Vivi, replicile ei fiind perfecte.
Pana la urma prietenia este cea mai mare comoara si aceasta carte ne arata cat de multe poti face numai pentru ati vedea prietena fericita.
Recomand aceasta carte cu draga inima!

Niciun comentariu: