Recomandare!!

Acesta postare nu  este un capitol sau o melodie ,ci este o recomandare.
Acum cateva zile am terminat de citit "Iubitul virtual" de Kate Brian (carte pe care am achizitionat-o impreuna cu revista Bravo). Ma gandeam ce poate fi atat de interesant ,fara magie sau vampiri si varcolaci, insa a fost o lectura placuta in care m-am regasit.

"Este absolut perfect!
De-ar fi şi real…

CĆ¢nd Shawn, iubitul lui Isabelle, o părăseşte pe aceasta cu doar o lună Ć®nainte de balul de absolvire, Lane şi Vivi, prietenele ei cele mai bune, se hotărăsc să treacă la acÅ£iune.
Din cĆ¢teva mişcări pe tastatura calculatorului, creează pe MySpace pagina lui „Brandon”, băiatul perfect care s-o scoată pe Isabelle din această relaÅ£ie nefericită. Ce păcat că e doar virtual!
Dar fetele au şi la asta o soluÅ£ie: Ć®l atrag Ć®n planul lor pe Jonathan, un băiat incredibil de sexy de la alt liceu, care să joace rolul lui Brandon. Ǝnsă cĆ¢nd Vivi se Ć®ndrăgosteşte de Jonathan, iar Shawn face tot posibilul să reia relaÅ£ia cu Isabelle, Ć®ntregul complot pare a se nărui…"

  
M-am regasit oarecum pe mine in Vivi, replicile ei fiind perfecte.
Pana la urma prietenia este cea mai mare comoara si aceasta carte ne arata cat de multe poti face numai pentru ati vedea prietena fericita.
Recomand aceasta carte cu draga inima!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

RECENZIE: Luminile Nordului, Pumnalul Tăinuit, Ocheanul de Ambră (Materiile Ǝntunecate #1, #2, #3) de Philip Pullman

RECENZIE: Legend, Prodigy, Champion (Legend #1, #2, #3) de Marie Lu

Invitaţia la vals de Mihail Drumeş