marți, 11 septembrie 2012

I will be back!

Hei guys!
Imi pare sincer rau de aceasta lipsa de activitate pe blog, insa in curand voi revenii.Desi incepe scoala ( lucru care nu ma incanta deloc), sper ca voi avea timp sa scriu in continuare, asta daca povestea nu devine monotona.Sper sa o termin in curand, deoarece am deja 1000 de ideii si am o groaza de recuperat.
Insa astazi sau maine cu siguranta vor fii mai multe postari ,nu doar capitole ci tot ce imi trece mie prin cap sa scriu.Am citit in aceasta vara, insa nu asa mult cum as fi crezut.Temele de vacanta au fost obositoare,probabil a fost singurul lucru care mi-a displacut in aceasta vara.
Deci alte noutati ,nu cred ca mai sunt.Poate doar in materie de filme si seriale.
Astept cu nerabdare sezonul 4 "The Vampire Diaries", sunt curioasa pe cine alege Elena(te rog Stefan- please don't kill me, team Stefan here!).Si avem si Twilight Saga-Breaking Dawn part 2, cel mai asteptat film din acest an(Go Cullens!).
Si ca tot discutam de filme/seriale am hotarat sa urmaresc serialul "Smallville" a trecut ceva vreme de cand nu am mai auzit de super-eroi.Clark Kent alias Superman este probabil eroul tuturor din copilarie,iar Lois Lane ziarista care visam sa fim cu toti.Cred ca Tom Welling va fi un Superman excelent.
Anyways ,sper sa fiu mult mai activa, cel putin asa as vrea sa incep noul an scolar.;)
Si acum o melodie superba.
Enjoy!:*

Niciun comentariu: