Noutăţi în bibliotecă! #3

Să o numesc plictiseală sau iubire de cărţi? Aleg a doua variantă, pentru că mi-am scos cărţile la pozat. Trăncăneam de o nouă postare în rubrica “Noutăţi în bibliotecă”, de prin iunie, cred. 

Dar niciodată nu am avut timp sau chef.

 Aşa că iată-mă, o lună şi jumătate mai târziu, cu toate noutăţile adunate. Sincer nu cred că sunt aşa multe cărţi în aproape două luni, adică iulie a fost absent. Nu cred că am comandat ceva în iulie. Sau poate da?! Nu pot să-mi aduc aminte exact. Cert e că majoritatea sunt la reduceri, mari. Altfel nici nu le-aş fi comandat.

Deci să-i dăm bătaie.

1.      Prima carte pe listă, este o ultima carte din seria Chimie Perfectă de Simone Elkeles. Da! Am ultima carte şi nici urmă de primele două. Dar din câte am înţeles cartea poate să fie citită şi fără primele două, deşi nu mă prea încântă ideea. Cartea este câştigată pe blogul Mythical Books şi de accea e singura pe care o am, sper să mai găsesc reduceri şi să le iau şi pe celelalte două.

2.      A doua carte este una clasică. Da, ştiu sar de la una la alta. Cartea se numeşte Bel- Ami, cred că este şi un film cu Robert Pattinson, dacă nu mă înşel. Oricum, este clasică, deci o să fie ceva special legat de ea, presimt asta.

3.      A treia carte se numeşte “Îngeri şi Demoni” de Dan Brown. Nu am văzut niciun film şi nu am mai citit nicio cartea de a lui. Deşi am înţeles că subiectele dezbătute de el, sunt mai greu de înţeles. Religia şi toate cele, chiar sunt curioasă să văd despre ce este vorba, având în vedere că am suportat patru ani cuvântul –masonerie- în fiecare oră de religie.

4.      A patra cărticică, am cumpărat-o la promoţie din Auchan, târg de carte, ceva de genul. Cert e că sunt sigură că am văzut filmul, ceva cu Natalie Portman, doar că nu-mi aduc aminte detalii. În plus, o escapadă în lumea jucăriilor este oricând binevenită.

5.      Cea de a cincea carte este cumpărată astăzi, cu ocazia plecării la mare. Am avut de ales între asta şi “Eu sunt numărul patru”, nu puteam să iau decât una. Ambele sunt grozave, în plus am văzut filmul la “Eu sunt numărul patru” şi sunt fan Şaşe, dar am zis că am văzut filmul şi mai pot să aştept puţin. Deci “Când eşti vrăjitoare” pare destul de grozavă, în plus coperta e genială.

6.      Acum începem cu seriile. Prima serie pe care mi-am cumpărat-o a fost “Altfel  de îngeri”, nu ştiu exact de ce am luat-o. Dar am auzit multe despre personajul femenin, care era badass. Mi-a adus aminte de Rose, în plus am observat că în ultima perioadă, iubesc pesonajele feminine care ştiu să se facă auzite.

7.      A doua serie pe care mi-am cumpărat-o este  “Îngerul Nopţi”, ştiu că nu sunt decât primele două volume, dar al treilea nu era la reducere. Am auzit multe păreri bune despre serie, mai ales despre un anume Patch.

8.      Ultima serie, luată chiar de curând este “Divergent” de Veronica Roth, căreia nu pot decât să-I mulţumesc că a creat-o pe Tris şi că a reuşit să-l aducă în literatură pe Four. Am citit ambele volume, cert este că nu ştiu când o să scriu şi recenziile. Vă dau un sfat , dacă v-aţi săturat de triunghiuri amoroase, citiţi “Divergent”. Seria chiar merită, nu numai pentru asta, este o carte bine pusă la punct. Cu o eroină care ştie ce poate. Aştept cu nerăbdare volumul trei.


Cam astea ar fi achiziţiile mele. Destul de multe zic eu, având în vedere că aveam deja câteva cărţi necitite. Dar să sperăm că voi reuşi să le citesc pe toate.

 Momentan citesc “ Zece lucruri pe care le-am făcut” , nu pot să spun că mă aşteptam la ceva mai mult, mă bucur doar că există replici amuzante în această carte şi există Hudson. Încă mă derutează tipul.


Recenziile, nu ştiu când vor apărea. Aveam în plan o postare cu citate din “Îngerul Mecanic” , dar am cam anulat şi asta. Am scris recenzia la “Prinţul Mecanic” şi m-am apucat de “Nopţi de patimă”, problema este că încă nu am reuşit să mă dedic total scrisului şi va mai trece ceva până vor apărea postările.

 Cert e că atunci când o vor face, o să fie plin de recenzii pe blog. 

Comentarii

Ralu a spus…
Wow!! Astea da achiziții! Spor la citit! :x

Postări populare de pe acest blog

RECENZIE: Luminile Nordului, Pumnalul Tăinuit, Ocheanul de Ambră (Materiile Întunecate #1, #2, #3) de Philip Pullman

RECENZIE: Legend, Prodigy, Champion (Legend #1, #2, #3) de Marie Lu

Invitaţia la vals de Mihail Drumeş