luni, 2 decembrie 2013

Raining with songs

Ei, bună şi vouă dragi cititori.

O mică schimbare de planuri, rubrica “Raining with songs” şi-a schimbat ziua de postare din duminică în luni. M-am gândit că luni e mai potrivită, adică o să vă arăt toate melodiile care sunt pe repeat în săptămâna respectivă.

Ştiu că nu am mai postat, am avut intenţii, însă somnul bate tot.

Cel mai important lucru de săptămâna trecută, este cu siguranţă filmul “Catching Fire” – Sfidarea. Genial!!!Vreau trailer la  “Mockingjay” – “Revolta”.

Pentru asta o să fac o altă postare în care o să fangărluiesc prin gif-uri şi tot ce e necesar. De asemenea cred că o să include şi Libster Award, în aceaşi postare.

 Încă dezabat.

Deci să începem. Pregătiţi-vă să citiţi “Jocurile Foamei”, Peeta, Katniss la, cam, fiecare două propoziţii.

Cea mai nouă descoperire : Plumb – Don’t deserve you
Nu pot să spun că e o descoperire în sensul că nu am mai auzit de ea, aş fi surdă, pentru Dumnezeu, ci în sensul că este o melodie incredibilă. Aşa că îşi merită locul pe piedestal.
În plus este o melodie pe care eu o asociez cu Peeta şi Katniss, deci câştigă teren instant.
“Your heart is gold and how am I the one
That you've chosen to love”

Cântăreţ favorit :Arshad –Spark
Şiiiii “Jocurile Foamei” intră în scenă. Omul ăsta e genial. Versurile sunt geniale. Totul e genial. Aici e vorba de soundtrack-ul filmului “Sfidarea”, trebuie să fie genial.
“This fire burns and I won't surrender
Forever I'll strive, to keep you alive”

Cântăreaţă favorită : Ellie Goulding –Mirror
Şi din nou.  Filmul chiar a fost genial, iar soundtrack-ul este magnific, o să dureze ceva până îmi trece toată bucuria asta enormă. So get used to it.
“If I'm really a winner
Where do these demons come from?”

Trupă favorită : Imagine Dragons – Who we are
Nu o să vă vină să credeţi. Exact! Din nou. Trupa este genială, aveam pe repeat “Radioactive”, dar asta este pur şi simplu magnifică.  Aţi prins idea.
“Up in the mountain
Down in the king' s lear”

Şi postarea nu s-a terminat. Inspiraţia de moment m-a făcut să mai adaug încă o parte în această rubrică. Nu ştiu exact cum să numesc asta, dar probabil o voi schimba dacă o să am o idee mai bună.

Inspiraţia săptămânii : Tangled – I’ve got a dream
Melodia se găseşte pe soundtrack-ul animaţie mele preferate “Tangled” –“O poveste încâlcită”, care nu mai trebuie să spun e un must see şi dacă aveţi 25 de ani.
“Call us brutal, sick, sadistic
And grotesquely optimistic
Cause way down deep inside we've got a dream”

O să observaţi în următoarea postare, obsesia mea pentru animaţia asta. După cum se observă şi la imaginea de profil – Rapunzel.


Probabil o să postez azi sau mâine, reacţia mea la superbul film “Catching Fire” – “Sidarea”. Must see, neapărat, mult mai bun ca primul film. Pur şi simplu GENIAL!!


2 comentarii:

Eny eNy spunea...

Toate sunt geniale in special Imagine Dragons – Who we are <3

Moni Melissa spunea...

Ai primit ceva de la mine aici --> http://journal-of-soul.blogspot.ro/2013/12/leapsa-craciunului.html