Despre bloger şi o mică istorie

Numele meu este Denisa, după cum spune şi titlul blogului sunt o iubitoare de cărţi. Blogul a trecut prin multe schimbări şi forma aceasta finală a lui vine după mulţi ani în care m-am jucat atât cu profilul, cât şi cu numele blogului.

Totul a pornit de la Twilight, bine cunoscuta serie de Stephenie Meyer. Eram curioasă ce crede lumea despre seria asta, doar nu eram singura nebună care citea tot ce găsea despre actori, nu? Răspunsul a venit repede: nu, nu eram. Le-am descoperit pe fetele de la Walking on Letters şi de aici, m-am jucat cu ideea de a avea un blog. Undeva în octombrie 2011 a apărut o postare scurtă de bună lume, eu sunt... .


Iniţial am folosit blogul pentru a posta o poveste, care habar nu aveam unde vrea să ajungă sau ce aş vrea să fac cu ea. Poveste nu mai există pe blog, sincer nici în al meu laptop (am răzleţe ultimele capitole, dar nu au niciun sens şi sunt prea dramatice), însă am descoperit că există şi alte cărţi, pe care vreau să le citesc şi care îmi plac. 

În 2012 m-am jucat cu rolul de bloger şi am încercat să-mi dau seama ce înseamnă să scrii o recenzie.
La începutul lui 2013 a apărut prima recenzie (nu e cea mai grozavă, dar e ceva) pentru Warm Bodies de Isaac Marion, care nu a apărut la noi, însă filmul a rulat în cinema. După care au urmat recenzii la Blestemul focului de Chloe Neill şi multe altele.

Istoria blogului nu e foarte interesantă, pentru că recunosc au fost momente în care l-am neglijat, ca şi acum. Totul pentru mine a fost şi este un hobby minunat. Nu am avut sponsori, din teama de a trimite mail-uri, dar şi din teama că nu o să mă ţin cu recenziile şi o să mă omoare conştiinţa.
Vreau ca asta să fie un hobby în care cheltui cât mai mulţi bani, pentru că după cum spunea şi mama asta e chichiţa mea. Ăsta e lucrul, care nu contează ce o să se întâmple, o să aibă mereu acces la banii mei.

Revenind în prezent, mă numesc Denisa şi iubesc cărţile, serialele şi tot ce ţine de filmele adaptate după cărţi şi nu numai. Am 21 de ani, sunt zodia Gemeni şi nu am două feţe (bine, poate câteodată), seriile mele de suflet sunt Twilight de Stephenie Meyer – care mi-a arătat ce minunat poate fi cititul, şi Divergent de Veronica Roth – care m-a ajutat să trec printr-o perioadă mai urâtă.

Citesc în mare parte Young Adult, dar citesc ce îmi place şi asta nu se rezumă doar la Young Adult. Problema mea este că sunt un cititor care are toane.

Preferatele mele în materie de cărţi nu se opresc la cele două serii. 

Mă găsiţi pe GoodReads, unde am un raft întreg de favorite: https://www.goodreads.com/user/show/9199857-denisa-c
Tumblr, unde dau reblog la toate fan-arturile posibile: http://denisacris.tumblr.com/
Twitter, unde vorbesc de serialele mele preferate şi nu numai: https://twitter.com/DeniseChris95
Instagram, unde îmi încerc talentul de fotograf: https://www.instagram.com/dreamerforever25/
Pinterest, unde din nou dau reblog la tot ce înseamnă fan-art: https://ro.pinterest.com/denysse_deny/

Unde nu fac altceva decât să adaug la favorite toate lucrurile pe care le ador. Pe anumite platforme încerc să ţin pasul, pe altele sunt mai frecvent.

Şi îmi puteţi trimite mail-uri cu recomandările voastre la: denisablog95@yahoo.com (ştiu, ştiu, yahoo. Dar nu pot să renunţ la el.)


Îmi pare bine de cunoştinţă!

Niciun comentariu: