Just One Tree Hill !


Incep prin a imi cere scuze .Am fost absenta saptamanile acestea ,insa incerc din rasputeri sa imi gasesc un job.Vreau ca vara aceasta sa conteze.
In fine, trecand peste asta ,voi incerca sa mai scriu la poveste si sper ca ce voi scrie in continuare nu va o sa fie dezamagitor, pentru voi.
Acum in legatura cu titlul postari.Tocmai am terminat de vizionat "One Tree Hill".Este un serial superb, nu are legatura cu vampirii sau varcolacii sau orice alte creaturi magice."One Tree Hill" sau cum este tradus in romana "Ruleta Destinului" este un serial despre cum destinul ,dragostea si deciziile pe care le luam , ne schimba viata in intregime.
 Descrierea oficiala a serialului:
"One Tree Hill” este povestea a doi frati, Nathan si Lucas, care in afara de pasiunea pentru baschet si faptul ca au acelasi tata, nu par sa semene absolut deloc.
Arogant şi foarte sigur pe el, Nathan este vedeta echipei de baschet a liceului la care studiază şi provine din cea mai bogată familie din oraş. Crescut numai de mama sa, Lucas este foarte tăcut şi singuratic, încercând întotdeauna să păstreze o distanţă cât mai mare faţă de fratele său vitreg, Nathan. Însă, printr-un joc al destinului, cei doi sunt puşI faţă în faţă, atunci când Lucas intră în echipa lui Nathan. Competiţia tacită care exista între ei încă din copilărie iese acum la suprafaţă, mai ales că cei doi luptă nu numai pentru supremaţia de pe terenul de baschet, ci şi pentru inima lui Peyton, iubita lui Nathan.
Conflictul care se naşte între ei se va extinde dincolo de competeţia sportivă şi va pătrunde atât în casele cât şi în inimile lor, pe măsură ce ei încearcă să descopere cine sunt cu adevărat şi să accepte ideea că seamănă între ei mai mult decât şi-ar fi imaginat vreodată."
 
 Actorii sunt de asemnea de o naturalete incredibila, acum sunt sigura ca daca voi mai vedea si alte filme sau seriale cu ei, imi va fii asa greu sa ii vad altfel decat ca personajele din "One Tree Hill".
De la Lucas porneste toata intriga, el ajungand sa faca parte din echipa de baschet a liceului ,capitanul acesteaia fiind Nathan ,fratele sau.
 
 Lucas Scott este genul de baiat la care toate fetele viseaza: dragut, romantic si iubitor.Cred ca cel mai mult mi-a placut la "One Tree Hill", felul in care Lucas gasea mereu cate un citat care sa se potriveasca momentului.Eram inebunita dupa citate lui (inca sunt , recunosc!).Lucas se dezvolta foarte mult pe parcursul sezoanelor, realizand ce isi doreste sa faca ,pe langa bachet.
 
 Nathan Scott in schimb , este total opusul lui Lucas.Este arogant si popular ,folosindu-se de aceste doua lucruri foarte mult.Crede ca are lumea la picioare si nu face altceva decat sa se axeze pe bachet, dorind sa-si faca tatal mandru de el. Iar atunci cand Lucas se hotaraste sa intre in echipa de baschet a liceului, lucrurile devin din ce in ce mai complicate pentru Nathan.Insa se pare ca Nathan nu este chiar baiatul acela rau, si astfel el evolueaza foarte mult devenind un alt om.
 
Peyton Sawyer este genul de fata populara insa care totodata are si o a doua latura.Peyton se deschide foarte mult lui Lucas si incepe apoi sa isi dea seama ca ceea ce face chiar conteaza. Astfel ea evolueaza si incearca sa le arate tuturor cine este ea de fapt.
 Brooke Davis este majoreta populara care are toata lumea la picioare.Brooke are o familie influenta si cu multi banii, insa desi ii place sa fie bogata cel mai mult ii lipseste dragostea parintiilor ei.Lucas este cel care o ajuta sa se deschida si sa isi infrunte toate temerile.Brooke devenind o fata care nu mai este considerata prostuta ci o fata inteligent ,distrugand astfel criticile.
 
 Haley James este o persoana blanda si rabdatoare.Este o fata nepopulara si prietena cea mai buna a lui Lucas.Protejandu-l pe Lucas ,Haley il mediteaza pe Nathan, insa de aici lucrurile iau o intorsatura neasteptata si Haley este pregatita sa faca ceva si pentru ea, nu numai pentru cei din jur.Ea evolueaza in aceasi fata cu o blandete nemarginita si aceasi compasiune pentru toti cei din jur.
 
 Cat despre cupluri , va las sa le descoperiti singuri pe parcursul serialului.Vor fii destule situatii incurcate si parca fara de scapare, insa serialul cu siguranta va  fii unul minunat care va avea mult suspans.Personajele secundare sunt de asemenea foarte bine structurate cu propria poveste si propriile probleme si temeri.
 
 Am vorbit atat de mult de serial ,incat cred ca v-am plictisit, insa cu siguranta merita vizionat.
 Aici aveti promo-ul sezonului 1 episodul 1.Va garantez ca nu veti fii dezamagiti.
 Enjoy!:*

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

RECENZIE: Luminile Nordului, Pumnalul Tăinuit, Ocheanul de Ambră (Materiile Întunecate #1, #2, #3) de Philip Pullman

RECENZIE: Legend, Prodigy, Champion (Legend #1, #2, #3) de Marie Lu

Invitaţia la vals de Mihail Drumeş