Wrap up-ul lunii Octombrie

Am avut o lună destul de slabă în ceea ce priveşte cititul.
3 cărţi. Dar pot să spun că sunt mândră de mine pentru că am terminat o duologie.
1.      Onyx (Lux #2) de Jennifer L. Armentrout – o continuare destul de bună, plus că îmi place stilul autoarei care este simplu şi uşor de urmărit. Volumul este plin de mister şi acţiune destul de multă pe parcurs. Există de asemenea dezvoltare în ceea ce priveşte personajele. Am devenit însă mult mai interesată de personajele secundare, până la finalul cărţii.
GoodReads : 3 stele


2.      Când eşti vrăjitoare…, …Rămâi veşnic vrăjitoare (Când eşti vrăjitoare #1, #2) de Carolyn MacCullogh – o duologie foarte interesantă. Cred că este a doua serie pe care o citesc cu vrăjitoare, prima fiind Cercul Secret de L. J. Smith, totuşi cele două sunt foarte diferite. Când eşti vrăjitoare… a fost pentru mine o recitire, însă având în vedere că nu mai îmi aminteam nimic, am spus la naiba de ce nu. A fost o decizie bună, pentru că citindu-le pe amândouă am putut să observ mai bine personajele şi acţiune şi de ce s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Este o duologie simpatică şi uşor de citit. Stilul autoarei este simplu şi personajele sunt uşor de îndrăgit.
GoodReads: Când eşti vrăjitoare: 3 stele
                    …Rămâi veşnic vrăjitoare: 3 stele



Momentan citesc Opal ( Lux #3) de Jennifer L. Armentrout, însă nu mă prea atrage, pentru că personajul principal mă enervează. Şi e toată drama dintre ea şi personajul masculin care mă face să mă dau cu capul de ceva. Probabil o să o continui, însă acum nu simt că pot.

Pe lângă asta am vrut să sar şi în alt gen şi anume religia. Citesc de asemenea Se întorc morţii acasă de Cornel Constantin  Ciomâzgă. Este o carte împrumutată pe care am acceptat să o citesc din curiozitate. Cred însă că ideile par impuse, şi unele nu se potrivesc cu punctele mele de vedere. Nu cred că o să-mi schimbe într-un fel părerile, însă perspectiva prezentată pare interesantă.

Plus o să recitesc în următoarele săptămâni Revolta (Jocurile Foamei #3) de Suzanne Collins, pentru că după cum bine ştiţi pe 21 noiembrie apare prima parte şi sunt foarte entuziasmată.
 
Asta-s eu
Sper să-mi revin din necheful ăsta de nici nu ştiu cum să-i spun, pentru că m-am plictisit de rutina asta.
Pe blog o să apară pe 13 noiembrie un Book Blitz, care cred eu că o să vă placă. Şi sper ca între timp să îmi reîncep activitatea pe blog.

O săptămâna grozavă şi plină de cărţi. 

Comentarii

mm a spus…
Leapsa de la mine.

http://vanzatorul-de-iluzii.blogspot.ro/2014/11/autumn-melancholy-book-tag.html
Denisa C a spus…
Ow, multumesc mult Strumphy. :D

Postări populare de pe acest blog

RECENZIE: Luminile Nordului, Pumnalul Tăinuit, Ocheanul de Ambră (Materiile Întunecate #1, #2, #3) de Philip Pullman

RECENZIE: Legend, Prodigy, Champion (Legend #1, #2, #3) de Marie Lu

Invitaţia la vals de Mihail Drumeş