Un mic wrap up pentru concursul read a thon

Înainte de a face wrap up-ul săptămânii, care tocmai se duce, vreau să sper că voi posta mai des. Sesiunea s-a terminat şi totul e mult mai relaxant.
Ieri mi-am aranjat cărţile pe care le aveam acasă şi m-am simţit şi mai bine, dacă aşa ceva este posibil.
Vă gândiţi probabil, de ce naiba fac un wrap up, la începutul lunii. Nu este pentru luna ianuarie, pentru că sincer nu ar fi cine ştie ce wrap up.
Denisa de pe blogul My World of Books a organizat un concurs read a thon, şi deşi eram sigură că nu am să câştig şi acum cred tot asta, am zis hai să încerc, până la urmă dacă nu risc nu câştig.
Am vrut să postez un update miercuri, daaaaar asta nu s-a întâmplat. Aşa că am zis să mă revanşez postând astăzi. Şi ştiu că read a thon-ul nu s-a terminat, dar nu cred că o să citesc foarte foarte mult, iar dacă o fac o să dau un update postării.

Prima carte pe care am început-o în săptămâna aceasta a fost Mă sinucid altă dată de Kerstin Gier, un roman pe care am vrut să-l citesc de foarte mult timp. Acesta este primul meu roman de Kerstin Gier şi sunt fericită să spun că voi continua să citesc cărţile publicate la noi ale acestei autoare, prima pe listă fiind Roşu de rubin.
Am prima editie si imi place.
Ediţia mea are 397 de pagini.

A doua carte pe care am citit-o săptămâna aceasta este Invitaţia la vals de Mihail Drumeş, o altă carte pe care tot vruiam să pun mâna. Auzisem multe lucruri bune despre ea şi acum mă întreb de ce nu este în programa şcolară. Cu siguranţă este un autor pe care o să-l citesc pe viitor. Nu trebuie să vă speriaţi de autorii români, fiecare are stilul său, părerea mea ar fi să-i încercaţi pe toţi cei care vă atrag atenţia.
Am o editie foarte, foarte frumoasa, nu-i asa?
Ediţia mea are 240 de pagini.

Cam ăsta e jalnicul meu wrap up pentru un read a thon. Două cărţi, hmm, destul de ok. M-am distrat, o să mai încerc asta, dacă o să mai organizeze cineva. Poate atunci o să citesc mai multe cărţi.

În total am citit 637, un număr destul de bunicel. 
carti frumoaseeee

Comentarii

meduza a spus…
637 e un număr grozav de pagini! Felicitări! Eu am citit 240 de pagini într-o lună, dar hei, sesiune and stuff. Mi se pare interesantă cartea lui Kerstin Geir. Vom avea și o recenzie? :D
Unknown a spus…
E foarte bine Denise in special ca nu ai avut o luna libera :* Luni anunt castigatorul :*
rosia_lady a spus…
super super, arata bine cartea Invitatie la Vals.Stai linistita ca si eu am citit doar 2 carti in Ianuarie.
Denisa C a spus…
@Furelise, mersi. Da, recenzia este in pregatire. Probabil maine sau poimaine va fi si pe blog.
@Denisa sunt mandra de mine :))
@Rosia luna asta a fost cu probleme pentru toata lumea :))

Postări populare de pe acest blog

RECENZIE: Luminile Nordului, Pumnalul Tăinuit, Ocheanul de Ambră (Materiile Întunecate #1, #2, #3) de Philip Pullman

RECENZIE: Oraşul Oaselor (Instrumente Mortale #1) de Cassandra Clare

#TheReadingQuest TBR