Blocaj, blocaj, blocaj.

Cum spune şi titlul postării, există un blocaj în mintea mea. Nu am fost niciodată atât de dată peste cap.

 Nu pot să mai scriu.

Nu pot să mai citesc.

Nu mă atrage nicio carte.

După cum aţi observat e pustiu pe blog, lucru care mă face şi mai tristă, dar mă simt puţin aiurea să postez încontinuu, numai chestiile şi întâmplările care mi se par mie interesante. 

Vreau să mă apuc de recenzii, cel mai sigur o să recitesc cam tot ce am citit în iunie/iulie/august, septembrie a fost cam absent.

Am dat vina pe facultate, dar cred că deja a trecut o lună şi m-am cam obişnuit.
Încă un lucru, care nu mi s-a mai întâmplat până acum, am trei cărţi pe care le-am început, niciuna nu am terminat-o.




Blocajul a început în timp ce citeam “Revelaţia” , cartea a doua în seria  “Forţele Răului Absolut” de Kelly Armstrong. M-am oprit la ultimele capitole, din cauza lui Chloe. În viaţa mea nu m-a enervat aşa tare un personaj. În primul volum am suportat-o, dar îl al doilea deja era de-a dreptul enervantă. Singurul personaj pe care l-am agreat în această serie, până acum, a fost Derek. Poate nu mai înghit eu toate poveştile din seriile care ar trebuie să mă fac să înţeleg cum un personaj se dezvoltă în timpul adolescenţei.






A doua carte, pe care am început-o din dorinţa de a vedea filmul, este “Gazda” de Stephenie Meyer. Am ajuns undeva la 150, iar cartea are cam 700. Sunt un mare fan al doamnei Meyer, încă de la “Amurg”, perioada 2009 am fost obsedată de seria asta. Stilul ei este frumos şi uşor, te face imediat să intri în poveste. 







A treia, pe care am cumpărat-o recent, şi din care am citit cam 30 de pagini în supermarket este “Frenezia”  de Francesca Lia Block. Trebuie să spun că e ceva la cartea asta, încă nu am reuşit să-mi dau seama despre ce este vorba, autoarea a încâlcit destul de mult povestea. M-am ataşat destul de mult de personajul principal, Liv, şi chiar sunt curioasă să văd cum o să evolueze lucrurile.





Deci din câte am scris aici, nu ar părea un blocaj, însă e ciudat. Niciodată nu am avut atâtea cărţi pe care le-am început în acelaşi timp. De obicei rămân la una singură, urăsc să încurc atmosfera. 

Am nevoie de o carte care să mă prindă de la început, să-mi redea din nou gustul acela nestăpânit pentru cărţi. 

Deci, am să vă rog pe voi, cei care citiţi postarea, să-mi lăsaţi în comentarii cărţile care v-au dat pe spate şi din care nu v-aţi putut opri din citit.


Sper curând să ne vedem mai des pe blog şi să revin cu recenziile, până atunci lăsaţi-vă purtaţi în Rai de vocea incredibilă a lui Ellie Goulding. 






Comentarii

meduza a spus…
Mie mi-a placut Revelatia. Adica toata seria :D Si Gazda. Numai Frenezia nu mi-a placut. Iiih. :)) Se pare ca nu ne potrivim la gusturi. Totusi, sunt cateva carticele de care m-am apucat si n-am putut sa ma mai dezlipesc de ele. Cea mai recenta este Jurnalul unui adolescent timid. Superba O.o <3 Si in vara, Mare Tranquillitatis. 2 carti superbe, care garantez ca iti vor placea <3
Bianca a spus…
Eu îţi recomand "Cadoul" de Cecelia Ahern. E o lectură uşoară. Nu e cu acţiune multă, antrenantă, dar e frumoasă. Mie mi-a plăcut. "Biblioteca morţilor" de Glenn Cooper e perfectă dacă vrei un thriller modern combinat cu mystery istoric. Mie mi-a plăcut grozav de mult cartea asta. Îţi recomand piesa de teatru "Avarul" de Moliere. E scurtă, evident, dar e absolut genială. Alte cărţi: "Carrie" de Stephen King, "Protectorul" de John Saul, seria Academia Vampirilor (dar cred că ai citit-o deja :D) şi seria "Orcii" de Stan Nicholls (asta dacă ţi-i poţi imagina pe orci în rol principal şi... pozitiv).
Mult succes!
Unknown a spus…
Nu iti place FRA :o3 ? Doamne cat o ador.... ehh gusturile difera..

Postări populare de pe acest blog

RECENZIE: Luminile Nordului, Pumnalul Tăinuit, Ocheanul de Ambră (Materiile Întunecate #1, #2, #3) de Philip Pullman

RECENZIE: Legend, Prodigy, Champion (Legend #1, #2, #3) de Marie Lu

Invitaţia la vals de Mihail Drumeş