Leapşa - Summer In A Bag Of Books

Cum vara e pe sfârşite, din punct de vedere al vacanţei, m-am gândit că ar trebui să fac şi eu leapşa aceasta. Şi cum nu îmi iese nicio recenzie, la naiba.
Am fost tăguită de Antonia alias Furelise, căreia îi mulţumesc. Să trecem la treabă. 

Reguli:
 - selectaţi în tag cărți citite recent (în ultimii 1-2 ani)
- incorporaţi în postare imaginea tag-ului (*cea de sub reguli)
- daţi tag-ul mai departe



1.         DRUMUL CĂTRE MARE : O carte pe care ai aşteptat mult timp să o citești
Allegiant (Divergent #3) de Veronica Roth a fost o carte pe care îmi doream foarte mult să o citesc, fiind ultima carte din trilogia mea preferată.

2.         RĂSĂRIT DE SOARE : Cartea la a cărei lectură abia aşteptai să te întorci după ce te trezeai dimineaţa
Seria Academia Vampirilor de Richell Mead. Am citit-o într-o săptămână sau mai puţin, eram atât de curioasă să aflu cum se va desfăşura acţiune, prin ce aventuri va mai trece Rose. A fost o experienţă grozavă.

3.         APUS DE SOARE : O carte pe care ai stat noaptea să o citeşti
A 16–a lună de Kami Garcia şi Margaret Stohl. Am stat până la trei dimineaţă să o termin. Nu puteam să o las din mână, trebuia să aflu.

4.   PERLA DIN   SCOICĂ   :   O   carte   de   la   care   nu   aveai   mari   aşteptări,   dar   pe   care   ai  considerat-o excepţională după ce ai terminat-o
Jocul lui Ender de Orson Scott, nu aveam aşteptări de la ea, doar că prietena mea Claudia, a încercat să o citescă şi nu a putut să o termine. Am fost surprinsă de modul în care m-a prins povestea, nu mă aşteptam.

5.  ARSURĂ   DE   SOARE   :   O   carte   care   te-a   enervat   rău,   cu   care   ai   avut   o   experiență neplăcută
Altfel de îngeri de Lili St. Crow, prima parte a cărţi chiar m-a prins. Doar că de la jumătate totul s-a dus în jos. Personajele părcă o luau înapoi, nu am văzut cum le-a schimbat toată experienţa prin care au trecut. Se comportau prosteşte.

6. VALURILE MĂRII : O carte care a fost multă vreme pe val şi care  ţi-a plăcut şi  ţie
Jocurile Foamei de Suzanne Collins, Divergent de Veronica Roth, Academia Vampirilor de Richelle Mead, majoritatea erau pe val atunci când le-am citit eu.

7. CANICULĂ: O carte care  ţi-a dat bătăi de cap, pe care ai citit-o greu
Revelaţia (Forţele Răului Absolut #2) de Kelly Armstrong, nu prea ştiu de ce am terminat-o greu, pentru că ştiu că primul volum mi-a plăcut, la fel şi începutul celui de al doilea, doar că personajul principal nu se maturiza, iar asta m-a dezamăgit şi mi-a făcut lecturarea cărţi greaoie.

8. BRIZA MĂRII: O carte simplă, pe care o consideri lectura ideală pentru vacanţa de vară
Destine la limită de Katie McGarry, este o lectură frumoasă de vară. Stilul autoarei este uşor de umărit şi te trage în poveste fără să îţi dai seama.

9. BRONZ : O carte care a lăsat o amprentă asupra ta
Divergent (Divergent #1) de Veronica Roth, cartea asta mi-a schimbat perspectivele, m-a făcut să fiu mai curajoasă, m-a învăţat că trebuie să îmi înfrunt temerile.

10. VACANŢA DE VARĂ : O carte care ţi-a plăcut mult, dar apoi ai regretat că ai terminat-o aşa repede

The Raven Boys de Maggie Stiefvater, pare greu de citit la început. Stilul autoarei este deosebit şi naraţiunea la persoana a treia poate încetini ritmul de citire, însă după ce vă obişnuiţi cu stilul de scriere, cartea este minunată. Are perspective multiple şi o mulţime de mistere şi magie. 


Cum mai toată blogsfera a făcut deja leapşa nu ştiu dacă este necerar să mai selectez eu pe cineva. Totuşi dacă există cineva în blogsferă care nu a făcut leapşa şi citeşte acestă postare este obligat să o facă.

Sper eu să reuşesc să scriu o recenzie curând. Voi face un wrap up în legătură cu ce am mai citit şi ce citesc acum, deoarece recenziile chiar nu îmi ies în momentul acesta.

Ne auzim curând. 

P.S. :Dacă va completa şi Claudia leapşa, voi face un update.


Comentarii

Unknown a spus…
O Doamne ai citit Allegiant !!! De abia astept sa mi-o iau si eu !Ai un tag aici de la mine http://victoria-forever.blogspot.ro/2014/08/tagbehind-blog.html

Postări populare de pe acest blog

RECENZIE: Luminile Nordului, Pumnalul Tăinuit, Ocheanul de Ambră (Materiile Întunecate #1, #2, #3) de Philip Pullman

RECENZIE: Legend, Prodigy, Champion (Legend #1, #2, #3) de Marie Lu

Invitaţia la vals de Mihail Drumeş