Noutăţi despre ecranizările cărţilor noastre preferate

Zilele acestea am tot dat peste noutăţi despre ecranizările cărţilor mele preferate.

La Insurgent (Divergent #2) au început deja filmările şi deşi am înţeles că au introdus un personaj care nu era în carte, doar de dragul de a face un triunghi amoros, sper din tot sufletul să nu facă acest lucru. 
Divergent este trilogia mea preferată şi aş vrea să o văd pe toată ecranizată.
Insurgent va apărea pe 20 martie 2015 în SUA. 

În cazul penultimului film din Jocurile Foamei,  Revolta partea I (Jocurile Foamei #3), filmările s-au încheiat şi avem deja parte de un teaser, din câte am înţeles vom aveam şi un trailer destul de curând.
Vă las mai jos teaserul. Este pur şi simplu genial.
     Revolta partea I va apărea pe 21 noiembrie 2014 în SUA.


După cum ştiţi Academia Vampirilor nu a avut succesul pe care l-a înregistrat Divergent, însă se pare că vom aveam parte de adaptarea celui de al doilea roman din cunoscuta serie Academia Vampirilor de Richelle Mead, care se va numi Frostbite – Iniţierea. Dar aceaştia au nevoie de fani, care să facă proiectul popular pe reţele de socializare, aducând astfel noi fani atât cărţilor, cât şi filmelor. Să sperăm că va fi realizată ecranizarea volumului şi de asemenea că filmele vor fi mai serioase şi întunecate, la fel ca şi cărţile.

Noutăţile nu s-au terminat, Oraşul de Cenuşă (Instrumente Moratale #2) se va filma şi el. Încă nu se ştie sigur dacă actori vor fi aceaşi, însă aşteptăm cu nerăbarea continuarea. Aş vrea să văd şi ecranizarea celui de al treilea volum, deoarce acela este preferatul meu.
Recenziile la volumele doi şi trei din seria Instrumente Mortale vor apărea şi ele curând pe blog.


După succesul filmului Sub aceeaşi stea de John Green, alte două romane ale autorului vor fi ecranizate: Căutând-o pe Alaska, apărută la editura TREI şi Paper Towns, care va apărea în toamnă tot la editura TREI. Nu am citit cele două romane însă cu siguranţă le voi citi, deoarece am adorat Sub aceeaşi stea

Ce ecranizare aşteptaţi cu nerăbadare?


Comentarii

mm a spus…
Abia aştept ecranizările. Am emoţii pentru Insurgent, Frosbite şi City of Ashes, mai ales pentru ultimele două, care nu au avut recenzi aşa de bune, poate o să se redreseze. Pentru City of Ashes sper să păstreze cast-ul, Robert şi Jamie sunt atât de drăguţi.
Jocurile Foamei au avut nişte ecranizări superbe, nu îmi e teamă, sunt curioasă cum o să arate Districtul 13, dacă o să semene cu cel din imaginaţia mea... Abia aştept să apară şi la noi filmele.
Bianca a spus…
Hm, mă întreb cum va fi Frostbite. După cum ai spus şi tu, sper să fie mai serios decât primul. Hm...

Postări populare de pe acest blog

RECENZIE: Luminile Nordului, Pumnalul Tăinuit, Ocheanul de Ambră (Materiile Întunecate #1, #2, #3) de Philip Pullman

RECENZIE: Oraşul Oaselor (Instrumente Mortale #1) de Cassandra Clare

#TheReadingQuest TBR