sâmbătă, 18 mai 2013

"Când eşti vrăjitoare" de Carolyn MacCullough (prezentare şi precomandă)


De atâta timp vruiam să vă arăt cartea asta, cam de când a apărut la Leda.Am crezut că  nu o să v-o prezint.:))

Nu am citit cartea ,însă parcă acum un an şi ceva, mi-a sărit în ochi pe GoodReads şi am zis că trebuie să o citesc.Gândiţi-vă cum am reacţionat când am văzut că Leda o publică.

Da, da, da ,da!!!

O să vă las mai jos, descrierea şi link-ul de precomandă.

Sunt nerăbdătoare să văd cum este cartea, cred că am citit prea multe cărţi cu vampiri şi prea puţine cu vrajitoare, deci sunt foarte, foarte nerăbdătoare. :)

Descriere:
"O POVESTE PLINĂ DE VRAJĂ... DE VRĂJI ŞI VRĂJITOARE!
Emoţionantă şi fermecătoare de la prima până la ultima pagină!
Atât de fascinantă, încât cititorii îşi vor dori să continue într-un al doilea volum – pentru că atunci...
CÂND EŞTI VRĂJITOARE...
...RĂMÂI VEŞNIC VRĂJITOARE!
Fiica ta va fi una dintre cele mai puternice vrăjitoare pe care le-am avut vreodată în familia noastră. Va fi ca un far călăuzitor pentru noi toţi.
TAMSIN GREENE face parte dintr-o familie de vrăjitoare cu lungă tradiţie. În ziua în care s-a născut, bunica ei a prezis că va fi cea mai Talentată dintre ele. Dar Talentul lui Tamsin nu s-a confirmat.
Acum, când are şaptesprezece ani, îşi petrece cea mai mare parte din timp la şcoala cu internat din Manhattan, unde măcar poate pretinde că este normală. Însă, în timpul vacanţelor de vară, este obligată să revină acasă şi să lucreze la librăria magică a familiei sale.
Într-o seară, un tânăr foarte atrăgător, profesor la Universitatea New York, intră în librărie şi o confundă pe Tamsin cu sora ei mai mare, extrem de Talentata Rowena. Pentru prima dată în viaţa ei, Tamsin se simte privită cu respect şi admiraţie, şi, înainte de a apuca să se gândească mai bine, acceptă să caute pentru acesta un obiect valoros şi vechi pe care familia lui l-a pierdut cu mai bine de un secol în urmă. Dar căutarea se dovedeşte a fi mult mai ciudată decât părea la prima vedere."Coperta noatră mi se pare cea mai frumoasă.:)

Şi  link-ul de precomandă : AICI!!


Câteva date despre autoare :

Carolyn MacCullough s-a născut şi a crescut într-un orăşel liniştit din Connecticut, dar a visat dintotdeauna să călătorească în locuri exotice. În cele din urmă, dorinţa i s-a împlinit – a vizitat Scoţia, Sicilia şi Islanda, înainte de a se stabili la New York.
Dacă ar fi să-şi aleagă un Talent, aşa cum şi personajele sale din Când eşti vrăjitoare...  au câte unul, atunci probabil că şi-ar alege Talentul de a zbura. Sau poate Talentul de a citi ce e în minţile oamenilor. Ori poate Talentul de a face ca în copaci să crească bani. Sau cel de a face ca toate legumele să aibă gust de ciocolată cu lapte. Oh, aţi înţeles voi care e ideea!
S-a îndrăgostit de cărţi de la o vârstă fragedă şi şi-a dorit dintotdeauna să devină scriitoare.
Totuşi, au existat perioade în care şi-a dorit să se facă: a) doctor veterinar; b) balerină; c) pilot; d) prinţesă într-un turn. Cu timpul însă, a descoperit că: a) nu-i prea plac orele de zoologie; b) este cam neîndemânatică; c) are o relaţie de dragoste/ură cu altitudinea (în principal, o suportă doar teoretic, când se află cu picioarele pe pământ); d) nu se prea mai caută prinţesele din turnuri.
Între timp, a scris: ode închinate copacului aflat în curtea din faţa casei sale, poeme despre surorile ei, poveşti cu balauri şi, da, cu prinţese închise în turnuri.
Publicarea primului său roman, Falling Through Darkness, în anul 2002, i-a transformat viaţa într-o poveste magică, după cum mărturiseşte însăşi autoarea. A mai publicat Stealing Henry şi Drawing the Ocean, precum şi seria formată din romanele Once A Witch şi Always A Witch (titlurile celor două volume completându-se unul pe celălalt: Când eşti vrăjitoare... Rămâi veşnic vrăjitoare)..În prezent, scriitoarea locuieşte la New York, unde scrie şi ţine cursuri de scriere creativă.
Pentru teste, informaţii amuzante despre vrăjitoare şi detalii despre autoare, vizitaţi www.onceawitch.com

Mulţumiri editurilor din ţara noastră care ne aduc atâtea cărţi frumoase. :)


Un comentariu:

furelise spunea...

Imi place mai mult coperta de la noi, dar titlul nu chiar atat de mult :D Nu am citit-o inca, dar imi doresc. Pare asa misterioasa, si frumoasa <3 ;;)