Raining with songs

Sunt distrusă psihic. Nu sunt multe cărţile care îşi lasă amprenta asupra mea şi nu sunt multe nici cele în care mă ataşez aproape de toate personajele. Cu excepţia trilogie “Divergent” de Veronica Roth şi a faimoşilor clasici, nu sunt multe cărţile care mă fac să stau pe gânduri, încep să înclin că asta trebuie să facă disptopiile. Prezentând diferite alternative, gândindu-ne că chiar dacă am schimba lumea, nu e o noutate că totul vine cu consecinţele sale.
Scary world, outside. 
Am început iar să pălăvrăgesc fără noimă . :))

Hotărăsem să postez rubrica în fiecare duminică, dar nu cred că am avut timp sau chef sau nu am găsit melodiile speciale. Nici acum nu ştiu sigur dacă voi putea să realizez rubrica integral. Nu am prea dat de noutăţi, am doar câteva din melodiile de pe coloana sonoră a filmului, care mai are o săptămână să apară şi la noi, Catching Fire - Sfidarea.
Who's excited? Me, me!!
Sunt foarte curioasă în care scene voi găsi aceste melodii.

Deci, să încerc totuşi să acopăr rubrica.

Cea mai nouă descoperire: Melodie genială
Nu ştiu exact cum să pun asta, este vorba de un instrumental, nu ştiu sigur dacă chiar se află pe coloană sonoră a filmului, dar cui îi pasă? Am o senzaţie aşa stranie când o ascult, este liniştitor şi trist şi perfect.

Cântăreţ favorit : Bruno Mars
Melodia asta am decoperit-o în timp ce căutam videoclipuri pe YouTube despre Katniss şi Peeta, dar am dat în schimb peste unul despre Jennifer Lawrence şi Josh Hutcherson. Mi s-a părut adorabilă, iar Bruno Mars este un geniu.
“You can count on me like 1 2 3
I'll be there”

Cântăreaţă favorită : Sia
 O ador, din toate punctele de vedere, vocea ei este magnifică, genială. Asta este pe coloană sonoră a filmului, ar fi bine să fie, pentru că este o încântare pentru urechile mele.  Geniala Sia.
“Then another one bites the dust
It's hard to lose a chosen one”

Trupă favorită : Paramore
 Micuţii geniali, pe care îi ascult din 2009, cred. Am fost destul de surdă înainte. Kill me. Parcă mi-ar povesti viaţa, în fiecare melodie. 
  “It’s not that I won't remember where I'm from
Just don't wanna be here no more”

Deci cam astea ar fi melodiile importante ale săptămânii mele. Obişnuiţi-vă cu pălăvrăgeala mea despre “Jocurile Foamei”, va fi cam imposibil de evitat în următoarele zile. 
You love him, you know it!



Comentarii

meduza a spus…
<3 Cat ma bucur ca iti place atat de mult seria JF <3 Aceleasi sentimentele le-am avut si eu atunci, desi in timp s-au mai estompat. Putin de tot. Mi-a placut mult de tot de Gale, dar si mai mult de Peeta :)) Mi se pare ca actorul este perfect pentru acest rol :D
Unknown a spus…
UUU:> acum chiar nu mai am rabdare ,,, nominalizare: http://denisamada.blogspot.ro/2013/11/leapsa-sacrificiul-cartilor.html

Postări populare de pe acest blog

RECENZIE: Luminile Nordului, Pumnalul Tăinuit, Ocheanul de Ambră (Materiile Întunecate #1, #2, #3) de Philip Pullman

RECENZIE: Legend, Prodigy, Champion (Legend #1, #2, #3) de Marie Lu

Invitaţia la vals de Mihail Drumeş