Quote #18

Am observat că bate vântul pe aici. Ştiu că toată lumea e ocupată, vin sărbătorile. Ceea ce e minunat. Cum şi eu sunt destul de prinsă cu testele de ultim minut, voi posta probabil o recenzie pe miercuri sau joi.
Acum însă vreau să vă arăt un citat dintr-o carte pe care am început-o. Aş fi  vrut să postez în cadrul rubricii Înainte de culcare, dar mi-am dat seama că nu o sa am timp de asta, aşa că acum o să vă las doar un citat.
Cartea se numeşte Frenezia şi ştiu că există păreri mixte în legătură cu ea. Sunt la pagina 50 şi nu pot să spun că am o părere despre ea. Francesca Lia Block, autoarea, abordează într-adevăr tema vârcolacilor într-un mod inedit.





“Nici măcar nu bănuiam cât de îndrăgostită eram de Corey. Era mai mult sentimentul pe care-l ai în legătură cu ochii sau mâinile tale. Pur şi simplu nu-ţi imaginezi ceva diferit.”

(Frenezie de Francesca Lia Block, pagina 31, editura LEDA, 2012)

Comentarii

meduza a spus…
Sper să nu te infulențez în vreun fel, dar pe mine m-a enervat groaznic cartea asta. Am simțit că este descrisă anost, că autoarea se cam plictisea în timp ce scria. Nu știu, nu m-am împăcat deloc cu cartea asta, dar m-aș bucura dacă tu ai avea o altă părere :) Spor la citit!
Denisa C a spus…
Am ajuns si eu la final, nici nu stiu de ce am citit-o. Nu se rezolva nimic, Liv practic fuge de problemele ei.
M-am bucurat ca a fost scurta, desi cred ca daca era mai lunga poate autoarea explica mai bine plotul povestii.
mm a spus…
Hez, Crăciun Fericit! Uite o leapşă de la mine.
http://vanzatorul-de-iluzii.blogspot.ro/2014/12/let-it-snow-booktag.html

Postări populare de pe acest blog

RECENZIE: Luminile Nordului, Pumnalul Tăinuit, Ocheanul de Ambră (Materiile Întunecate #1, #2, #3) de Philip Pullman

RECENZIE: Oraşul Oaselor (Instrumente Mortale #1) de Cassandra Clare

#TheReadingQuest TBR