marți, 5 martie 2013

Recenzie Film - Warm BodiesDupă ce cartea mi s-a parut grozavă, am spus că trebuie să văd filmul.La noi apare tocmai pe 15 martie, nici vorbă să rezist până atunci,asa că am căutat frumos un site online si m-am pus în pat ,cu o ciocolată langă mine( aş fi vrut aşa de mult popcorn, dar am zis că merge şi aşa) şi un pahar de suc şi am dat play.


Eram tare curioasă daca vor schimba ceva,având în vedere că eram puţin nesigură de final încă din trailer.Însă schimbările parcă nu au fost aşa majore.
Unele personaje au fost chiar mai amuzante decât în carte.Însă de ajuns cu cartea ,mă rezum doar la film.

Acţiunea este plasată în timpul unei infecţii care a transfomat majoritatea populaţiei în zombie.Da, da, războie ,zombie, oameni, ce mai lume!!

Teresa Palmer ca şi Julie, a fost magnifică, mai ales că este o actriţa minunată.Încă de când a jucat-o pe Şase în “Eu sunt numărul patru”, am fost fană.Ca şi personaj a reacţionat destul de bine, zic eu: un grup de zombie atacă, majoritatea prietenilor tăi sunt mâncaţi, însă tu fară să ştii cum şi de ce, esti salvată de un zombie, care nu spune nimic ,ci doar iţi face un machiaj cu sânge:)).*Visul oricărei fete!!*

 
Însă aş fi acceptat si eu un machiaj cu sânge de la aşa un zombie, adică serios Nicholas Hoult, nu mă sperii,nici dacă ai vrea, tot aş stii cât de cald este R înăuntrul lui:)).
Actorii sunt foarte expresivi si chimia dintre ei este vizibilă.Destul de ciudat,  marea parte a filmului , am râs singură fară să vreau .(însa nu e prima dată când se întamplă asta :D)Şi apoi mai este şi M –prietenul lui R, jucat de Rob Corddy ,este genial.Nu am cuvinte să exprim cat de mult am râs la replicile lui.Mimica lui a fost pur si simplu genialăăă!!


Până şi între zombie se crează prietenii mai de durată decât între oameni . *aşa viaţă??*Deci într-un cuvânt filmul merită!!Dacă mă gandesc mai bine l-aş putea vedea si in cinema.:)

Nicholas Hoult, ce mi-ai făcut?Adaug un nou crush pe lista mea :)).


Update: Aşa copil uituc ca mine nu mai există, am găsit de asemenea un cântecel, genial!!
Denise C.


Niciun comentariu: