Me = Crazy Person!!

Hellooooo people. :)

How are you? Doamne, parcă m-aş pregăti pentru competenţele la engleză. Şi iar vorbesc despre şcoală, cât de adevărat este titlul postării.

Nu am făcut postarea asta ca să vorbesc despre şcoală, ci despre creierul meu nebun şi personalitatea ciudată.

Staţi liniştiţi, ar fi prea plictisitor să vorbesc numai despre mine o postarea întreagă.

Doamne fereşte!

 Am o mică problemă. Atunci când vine vorba de seriale, trebuie să fie mereu ceva care să mă ţină în priză, iar dacă pe moment mă plictisesc de un serial, mă apuc de altul *Me crazy, I know*. Nu ştiu de ce am făcut asta, pentru că adevărul este că am o mulţime de seriale pe care nu le-am terminat sau nu am ajuns la zi cu ele, dar ce să-mi faci. :))

O să mor îngropată în cărţi, cu seriale neterminate şi cu muzica pe replay.

V-am spus oare că datorită reducerilor de pe site-ul editurii Litera, fetiţa nebună şi-a comandat primele două volume din Îngerul Nopţii? Yap, încă două cărţi necitite. Şi de aici rezultă cum o să mor îngropată în cărţi.:)))


Nu am făcut încă postarea cu “Noutăţi în bibliotecă” deoarece le aştept şi pe cele două, o să-mi fie prea lene să prezint doar două cărţi într-o rubrică.

Sfat. Nu beţi energizant, niciodată!!! Ca tot vorbea Adry de nopţi albe, pe blogul ei, eu îl numesc weekend alb.:))

Revenind la seriale. M-am apucat ca un copil nebun de  “The Lying Game”. Frate, nu pot să mă opresc.

Cine-i tipul dubios?

Sunt fan Sutton şi Ethan. Emma n-are ce căuta acolo.

Să-mi cumpăr cărţile?

Ultima întrebare ar fi vitală, sunt şi aşa o mulţime de reduceri, dar cum am spus mai sus: trebuie să mă opresc.

Deci, cine a citit “Jocul Minciunii”, cât de grozavă e seria? Mie serialul chiar îmi place şi aş fi îndeajuns de nebună să-mi dau banii, pe baza lui. Doar că… am prea multe cărţi necitite şi sunt reduceri peste tot, damn it!!

Cam atât şi cu nebunia de moment. Sper ca după competenţele la română să revin cu recenzia la “Îngerul Mecanic”. Ştiam eu de ce vreau seria asta.

Şi, Vero , dacă citeşti asta, I am fucking team William Herondale *Me in love*.



Urăsc textele astea la prima vedere, stil tehico-ştiinţific/juridic-administrativ/epistolar, what…

Cât am mai scris...

Going back to study, wish me luck. :)


Comentarii

Sandy a spus…
Nu are rost sa dai banii pe seria "Jocul mincuinii". Sincer, mie nu mi-au placut, cred ca din cauza stilului. Daca ai citit Micutele mincinoase si ti-au placut, probabil o sa-ti placa si JM. Serialul nici nu se compara cu cartile! Vara trecuta ma uitam si la 5 episoade pe zi :))
Vineri am terminat de citit Ingerul Noptii si mi-a placut mult, isi merita banii. :D
Bafta la bac! >:D<
itsjustmary a spus…
Cum spune și Sandy,serialul este cu muuult mai bun.Chiar nu merită să dai banii pe ele,eu am făcut prostia asta și am ajuns să cam regret acum.Prima carte parcă a mai fost cum a mai fost dar acum mă chinui să o termin pe a doua și mi se pare groaznic de plictisitoare.
Melissa a spus…
Ai ceva de la mine aici :)

http://saculetul-cu-minuni.blogspot.ro/2013/06/versatile-blogger-award.html

Hi-hi-hi ;;)
Unknown a spus…
:)) Ce s.a intamplat cu tine?:O unde a disparut calma si rationala Denise?:))
Nici eu nu am citit JM deci habar nu am :-?? si despre Jem si Will cum Doamne ai reusit sa alegi eu ma tot lupt cu mine o parte love Jem alta love Will WTF? e asa greu sa aleg :)))
BTW imediat termin cartea :)) sunt asa proud weekendul asta nu m.am putut opri din citit :X
Vero a spus…
I am fucking reading this:)) And finally, there's someone like me: TEAM WILL HERONDALE FOREVER.
Now, my dear Denise, you should start Buffy, the Vampire Slayer. This is fucking awesome. My favourite Tv-Show EVER. I. LOVE. ANGEL. Angel is awesome. Awesome. Awesome. *and now, there's me, fangirling*
In traducere, Buffy Spaima Vampirilor e noua mea obsesie. Si Angeeeeeel. Daca i se intampla ceva, il omor pe Joss Whedon sau cum placinta il chema pe ala care directioneaza serialul. Chiar daca David Boreanz (care il joaca pe Angel) are peste 40 de ani acum, cred. Atunci era tanar si fucking awesome.
Adry ♥ a spus…
Eu am iubit seria Lying game :o3 adica mi s'a parut super bine construita si are intriga si rasturnari de situatie foarte spectaculoase.. acuma nush, poate ca daca nu'ti place stilul.. eu chiar iti recomand, chiar am ramas placut surprinsa de stilul autoarei.

Eu is in team Jem, Will mi se pare prea mare nesimtitu si din prima clipa am zis ca,ceva pute la tipu' ala :)) si am avut dreptate! anyway, Tessa e o mica fufix. Nu mai dezvolt subiectul :))

Orasul Oaselor e foarte buna, dar celelalte 2 m'au dezamagit: sunt exact pe acelasi calapod cu CoB.. trist. Plus ca, Clary ma termina psihic si Jace e enervant la un anumit moment -.-

Si eu am luat experimentat la competenta, mi-a picat 'Scrisorile Regelui Carol din arhiva de la Sig..something something' :))

stiu ca nu are legatura doar cu postarea asta, dar am facut un sum up :))

Mult noroc si la celelalte competente si la scris o sa fim bossi :))

Love you!
Nana bun!!

ps: garantez cu viata mea ptr LG, chiar merita cartile :o3 pe mine m'a enervat serialul inca de la primul episod ptr faptul ca nu respecta cartea -.- deloc :))
Denisa C a spus…
Tessa este cum ai spus si tu putin cam prea nehotarata,in termeni mai frumosi. In plus relatia ei cu Jem a aparut din neant, asta chiar a fost ciudat si mi se pare putin fortata.
Uhh eu am avut ceva de Calinescu - Jurnal fals, parca.
Sincer, cu Instrumente Mortale imi este cam frica. Am citit atatea recenzii incat nu stiu ce sa mai cred. Cert e ca nu am de gand sa mai citesc nicio recezie la o carte pe care nu am citit-o.
O sa fim niste bossi la scris, cu siguranta!!

Postări populare de pe acest blog

RECENZIE: Luminile Nordului, Pumnalul Tăinuit, Ocheanul de Ambră (Materiile Întunecate #1, #2, #3) de Philip Pullman

RECENZIE: Oraşul Oaselor (Instrumente Mortale #1) de Cassandra Clare

#TheReadingQuest TBR