Şiiiiii...m-am întors

Long time, no see. 

Bună, dragilor mei cititori  care încă mai cotrobăie pe bloguleţul meu pustiu.

Ce mai faceţi? Toate bune, nu?

Ei bine şi în cazul meu toate sunt bune, cel puţin au devenit în ultimele câteva zile. Nu ştiu ce s-a schimbat, nu ştiu cum am trecut la starea asta incredibilă.

Urmează, sper eu, câteva recenzii. Cele la “Jocurile Foamei” pe care le am scrise de ceva timp, “Carrie”- care este absolut genială şi “Darul”- de care sunt sigură că nu mulţi au auzit.

Acum citesc “Gazda” şi încă mă întreb ce a fost în capul meu când m-am oprit din citit. Sunt undeva pe la jumătate şi mai mult ca sigur până la sfârşitul săptămânii o termin. Este mult prea bună ca să o pot lăsa jos. Meyer este, cu adevărat, divină când e vorba de un roman bun.


Dragilor ne auzim mâine, cu o recenzie, sper. Mă întorc la citit. 


Comentarii

Vilhelm man a spus…
Bună,
Vino și ia gratuit Mărțișoare pentru blog, Imagini Mișcătoare Gif de 8 Martie foarte frumoase.
Colțișor de Rai
Valy
meduza a spus…
Where have you been?? God, cel putin esti in viata! :)) >:D< Bine ai revenit draga! :* Adevarat ca Gazda e un roman bun. Si mie mi-a placut foarte mult. De abia astept recenziile la Jocurile foamei. Cea a cartii Carrie nu ti-o citesc :)) Decat dupa ce citesc si eu cartea :3 Si sa stii ca am auzit de Darul, de Kristin cumva, cred. N-am citit-o, asa ca astept sa vad despre ce e vorba. Veezi? Nici macar nu caut despre ea pe net :3 >:D< Spor la citit!
mm a spus…
Gazda! E genială cartea, ai dreptate Meyer este divină. Vreau şi eu să citesc Carrie, dar mai întâi să termin cu Instrumentele mortale ale lui Clare, sau cel puţin cu primele trei volume din serie pe care le-am găsit pe net.

Postări populare de pe acest blog

RECENZIE: Luminile Nordului, Pumnalul Tăinuit, Ocheanul de Ambră (Materiile Întunecate #1, #2, #3) de Philip Pullman

RECENZIE: Legend, Prodigy, Champion (Legend #1, #2, #3) de Marie Lu

Invitaţia la vals de Mihail Drumeş