Primele 100 de cuvinte - Îngerul Mecanic de Cassandra Clare

Oh, Doamne, da!!! În sfârşit am pus mânuţele pe seria asta. Genius. Vreau atât de mult să fiu şi eu un vânător de umbre, cu rune şi toate cele. Sunt deja pe la capitolul unsprezece şi mi se pare genial, cum la începutul fiecărui capitol este un citat sau nişte versuri. You are awesome, miss Clare.

Şi desigur marea dilemă : Will sau Jem?

 Îi iubesc  numele lui Jem – James Carstairs – chiar dacă încă mă chinui să-mi dau seama cum se pronunţă, dar el e prea tăcut, aş vrea să aflu mai multe despre el; este plin de secrete.

Nu că Will nu ar fi plin de secrete, dar el are alt mod de a se exterioriza, care mă dă peste cap. Ce-s cu schimbările astea de atitudine, Herondale? Tocmai când aflam şi eu ceva de la tine, dai cu bâta în baltă?

Deci momentan sunt în ceaţă, deşi tind spre William Herondale, puţin. Mai aştept însă să aflu câte ceva şi despre James Carstairs.

Deja am spus prea multe, vă las cu cele 100 de cuvinte.




“Prolog
Londra , aprilie 1878
Demonul explodă într-un şuvoi de măruntaie şi sânge.
William Herondale smuci pumnalul, însă fu prea târziu. Acidul vâscos din sângele demonlui începuse deja să corodeze lama strălucitoare. Înjură şi azvârli arma cât colo; aceasta ateriză într-o băltoacă împuţită şi începuse să fumege ca un chibrit stins în apă. Demonul,  desigur, dispăruse- expediat înapoi în lumea infernală, oricare ar fi aceea, din care venise, nu fără să fi lăsat în urmă un dezastru.
-Jem! strigă  Will, răsucindu-se pe călcâie. Unde eşti? Ai văzut? Ucis dintr-o singură lovitură! Nu-i rău, ha?
Dar nimeni nu răspunse chemării lui…”





O să revin cu o recenzie sau poate cu nominalizarea Versatile Blogger Award. Mă  simt atât de minunat, că am fost nominalizită de bloggeriţe, pe care le urmăresc cu drag : Alexandra şi Vero. I love you!! >:D<

So see you soon!!



Comentarii

Unknown a spus…
Eu tocmai am terminat primul volum din serie,e awesome!!!eu una ,nici la finalul volumului nu mi-am dat seama cu cine tin,adica Will e baiatul rebel care e plin de secrete ,iar Jem a tipul linistit ,calm dar si dragut.Grea alegere ,crede-ma!Lectura placuta :xxxx
meduza a spus…
De abia aștept recenzia :D Și eu oscilez între cei 2. Pur și simplu nu mă pot decide, dar cred că Will.. sau Jem. Bine, nu știu. :))
Vero a spus…
Haaai, ma, fii team Will, fii team Will, fii team Will, ca stie je ce spune:))

Postări populare de pe acest blog

RECENZIE: Luminile Nordului, Pumnalul Tăinuit, Ocheanul de Ambră (Materiile Întunecate #1, #2, #3) de Philip Pullman

RECENZIE: Oraşul Oaselor (Instrumente Mortale #1) de Cassandra Clare

#TheReadingQuest TBR